Handbok för webbplatsen

Välj en sökmetod
A) Sök efter en person
Med hjälp av personsökningsfunktionen kan du begränsa din sökning genom att ange fyra fält: Förnamn & efternamn, personnummer, brott eller stad. Om en persons information är tillgänglig indikerar det att krimfup har förundersökningsprotokoll för personen.
Tänk på att du kan fylla i ett eller flera av fälten.

Exempel: Om du söker efter "Mattias Gustafsson" visas relevanta resultat. Du kan också söka på endast personnummer, eller personnummer och namn.

B) Visa sökresultat
Efter att ha gjort en sökning kommer resultaten att presenteras i ett listformat. För att komma åt en förundersökningsprotokoll för en person, klicka på namnet för personen.

C) Innehåll
Förundersökningsprotokollet innehåller vanligtvis information om brottet, såsom tidpunkt, plats och de misstänkta gärningspersonerna. Det kan även innehålla vittnesmål, bilder, bevismaterial och andra relevanta uppgifter som samlats in under utredningen av polis.

D) Betalningsalternativ
För att komma åt Krimfup shoppingfunktion måste du bli medlem. Klicka bara på "Bli medlem" på webbplatsen för att initiera processen. Det skapas ett konto automatiskt vid köp även om du inte hade ett konto tidigare, e-postadressen blir då den du valde vid betalning. Ett lösenord skickas till dig på samma mailadress, du kan också klicka på "glömt lösenord" och få ett nytt lösenord skickat till dig.
Vi erbjuder Klarna som betalningsmetod. Du kan välja mellan faktura, swish eller direktbetalning med kort. Genom att öppna ett konto du kan även bjuda in vänner till krimfup, varje gång någon använder din "unika kod" vid sitt köp får du ta del av ett gratis FUP.

Visa köpta filer

Efter lyckad betalning kommer rapporten omedelbart att vara tillgänglig för dig.
Du kan också hitta dina köpta dokument under "Mitt konto" > "Köpta dokument"

Foto: Krimfup.se

Vi vill informera alla våra läsare och intressenter att bilderna på vår webbplats gällande webbplatsen är tillgängliga för användning av andra medier. Om ni önskar att skriva om oss eller använda vårt material i era publikationer, känner er fria att använda bilderna från vår sida. Vi uppmuntrar till delning och spridning av vår verksamhet och ser positivt på att vårt innehåll bidrar till ytterligare diskussioner och artiklar.

Varukorg