Grammisnominerad svensk rappare anhållen för grovt narkotikabrott

Grammisnominerad svensk rappare anhållen för grovt narkotikabrott

2023-05-11

Grammisnominerad rappare anhållen för narkotikabrott

Svensk rappare, känd för sin framgång och rapp, har gripits efter misstankar om grovt narkotikabrott. Gripandet skedde under en polisinsats på tisdagen i en musikstudio, där flera hektoliter cannabis hittades.

Tidigare brottsdomar

Rapparen hade tidigare dömts för flera brott, bland annat narkotikabrott och olovlig körning. En källa berättar för Aftonbladet att rapparen har gripits för var sedan tidigare anhållen i ett gammalt ärende från 2022

 

Narkotikabrott

Rapparen hade varit anhållen i sin frånvaro misstänkt för grovt narkotikabrott. Under polisinsatsen omhändertogs han och sitter nu anhållen misstänkt för innehav av cannabis, samt de grova narkotikabrotten. Enligt Aftonbladets uppgiftslämnare är han misstänkt för två narkotikafall, varav ett är grovt narkotikabrott.

Grammisnominerad rappare

Den svenska rapparen har nominerats till en Grammis och samarbetat med flera av Sveriges mest framstående och framgångsrika musiker. Hans musik har hyllats mycket av kritiker och han har uppträtt på några av landets mest framstående scener.

Åklagarmyndigheten har uppgett att mannen kommer att behöva häktas senast fredag vid lunchtid, om han inte ska släppas. Utredningen av de påstådda narkotikabrotten pågår.

 

Läs förundersökningsprotokoll på nätet

 

Foto: Krimfup.se

Varukorg