Man hittades ihjälskjuten i bil i Borlänge

Man hittades ihjälskjuten i bil i Borlänge

2023-04-26

En man i 25 års åldern har skjutits ihjäl i Borlänge.

Polisen larmades till platsen vid 19.20-tiden då offret upptäcktes i Hagalundsområdet i västra Borlänge. Till en början var polisen tveksam till att avslöja detaljer om händelsen och hänvisade bara till den som ett "allvarligt brott". Senare meddelade de att offret, en man i 25 års åldern hade skjutits ihjäl i sin bil.

Enligt ett uttalande på polisens hemsida, "Målsäganden avled av sina skador genom det skjutvapenvåld som han utsatt för. Målsäganden blev beskjuten då han befann sig i en bil"

En bil bärgades från platsen och har omhändertagits av polisen för vidare utredning.

Uppgifter till krimfup

Offret, som hittades ihjälskjuten i sin bil, dömdes så sent som i februari för brott mot trafikförordningen, då han färdades i sin bil över 110/km i timmen på en 80-väg. 

LÄS: Förundersökningsprotokoll på nätet

Polisen har spärrat av brottsplatsen för teknisk undersökning samtidigt som hundpatruller har satts in för att säkra spår och annan bevisning som kan tas i beslag. Polisen har knackat dörr i området för att samla in mer information.

En förundersökning om mord har inletts och polisen vädjar till alla med information att träda fram och kontakta dem på 114 14.

 

Foto: Krimfup.se

Varukorg